Flora359
 
Количка
Имате: 24 продукта
Общо: 2,184.34lev.
Вход
Рожден Ден | Имен Ден | Рози | Романтично | Сватба | Благодаря Ти | Питиета | Шоколади
Flora359
Flora359 Flora359 Flora359


Специално за Флористите - увеличете Вашите доходи СЕГА!!!
С течение на годините Tzvetya.com осъществи революция в областа на доставките на цветя в България, изграждайки стройна и организирана мрежа от локални флористи.

Ние вярваме в уменията на локалните си флористи и ги предпочитаме пред това, цветята да бъдат изпращани в картонени кутии. Букетите, подготвени от нашите локални флористи гарантират свежестта, която няма да откриете при тези , изпратени в кутии по пощата или чрез куриерска служба.
Един добър цветар използва своите творчески способности, опит и умения във всеки направен.

Дългогодишният ни опит в областа на цветарството ни помогна да изградим стройна и работеща мрежа от локални флористи, благодарение на която можем да гарантираме качествения вид и свежеста на букета, а също така и доставката на цветя до всяко населено място на територията на България във възможно най-кратки срокове.

Tzvetya.com иска да работи с местни флористи като вас, като ви помага да разширите бизнеса си, което неминуемо води до нови клиенти и допълнителни приходи за Вас самите. Ставайки част от голямото семейство на Tzvetya.com, Вие получавате възможността да осигурите на Вашите клиенти доставката на цветя до всяка точка на България и света.

На нашите флористи ние предлагаме специални зони, които те ще покриват. Всички поръчки,които попадат в тази област се прехвърлят само и единствено към Вас, което води до разрастване на Вашата производствена сила, а също така гарантира качествената изработка, вид и свежест на букета за нашите клиенти.

Поръчките си получавате на предварително зададен от Вас мейл или на посочен телефон. Единственото, което трябва да направите Вие, е да потвърдите поръчката и да я доставите в указаните срокове.
В края на всеки месец ние изпращаме към Вас натрупаната сума от направените през месеца доставки.

При нас няма скрити такси, разходи и комисиони. Единственото, към което се стремим, е да направим нашите клиенти найстина доволни, а това ще стане само, когато си подадем ръка. Започването на работа с един от най-големите сайтове за доставка на цветя, затвърдил челните си позиции с течение на годините, гарантира едно ново начало за Вас самите.

Сега Вие имате възможност да разширите своята дейност, без никакви допълнителни грижи и обвързвания.

Свържете се с нас на посочения телефон и мейл и поставете основите на едно ново начало за Вашия бизнес!
Езици
English Bulgarian
Валути
Chat with me